This is a free Purot.net wiki
  • View:

Haikon kartanon kokous- ja kongressipalvelut

Sisältöalue

Haikon kartanon kokous- ja kongressipalvelut

 

 

Hotelli Haikon Kartano on palkittu ja monipuolinen kartano- ja kongressikeskus, mikä sijaitsee hyvin hoidetun ja kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla. Haikon kartano on vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 6 km:n päässä Porvoon Vanhasta kaupungista. Haikon kartanossa saat nauttia aurinkoisesta palvelusta, korkeatasoisista ravintolapalveluista, historiallisesta kartanotunnelmasta, upeasta merinäköalasta sekä hemmottelevista kylpyläpalveluista.
 
Haikon kartanosta löytyy runsas valikoima erilaisia kokoustiloja moniin erilaisiin tarpeisiin. Haikossa onnistuu niin isot kansainväliset kongressit, kokoustilaisuudet, messut kuin kaikki muutkin palaverit ja ryhmätilaisuudet. Haikko tarjoaa sopivat tilat, toimivan tekniikan sekä hyvän palvelun. Haikon kartanon nettisivuilta voi katsoa jo etukäteen kokoustilojen tiedot. (http://www.haikko.fi/fi/kokoukset/kokoustilat.php)
 
Haikon kartanon kokousasiakkaille voi valita pöytiin tarjoiltavan lounaan tai päivällisen. Kokousmenut linkin alta löytyy tämän hetken menut sekä suositusmenut. (http://www.haikko.fi/fi/kokoukset/kokousmenut.php)
 
Haikon kartano tarjoaa erilaisia kokouspaketteja. Esimerkkinä Päiväkokous alk. 45,50 /hlö sekä Kokouspaketti 1 vrk alk. 118,50 /hlö. Lisätietoja ja varauksen voi tehdä puhelinnumeroon 019-576 01 tai sähköpostilla osoitteeseen myynti@haikko.fi. Internet sivuilla on myös tarjouspyyntölomake, mihin vastataan maanantaista perjantaihin 24 tunnin sisällä. (http://www.haikko.fi/fi/pyydae-tarjous-varaa/pyydae-tarjous/tarjouspyyntoe-kokous.php)
 
Haikon kaikissa kokoustiloissa ja hotellihuoneissa on langaton Internet yhteys. Haikon kartano tarjoaa runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja. Vapaa-ajan voi käyttää esimerkiksi kylpylässä tai elämysohjelmia käyttäen. Kylpylän HyvänOlon altaat ja kuntosali ovat käytettävissä aamusta iltaan. Meren rannassa on kolme rantasaunaa. Kartanon alueen 14 hehtaarin merenrantapuisto tarjoaa myös monia vapaa-ajan vietto mahdollisuuksia. Kartanon Klubi viihdyttää iltaisin.
 
Oheisohjelmaksi osaksi kokousohjelmaa voi valita myös esimerkiksi hemmottelevia hoitoja, viinitastingin, suklaamaistiaiset tai kesäaikaan risteilyn, mikä lähtee Haikon omasta laivalaiturista. Nettisivuilta löytyy tulostettava aluekartta. (http://www.haikko.fi/media/Haikko-kartta.pdf)

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Minäkin olen ollut Haikossa asiakkaana, kaunis paikka ja monipuolinen tarjonta. Se sopii kaikkille, perheille ja kokousasiakkaille.

Vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta, täytyy varmaan joskus käydä.

Itse olen ollut Haikossa asiakkaana, ja palvelu, ruoka ja huone kartonon puolelta aivan mahtavia. Itse olin pettynyt hieman kylpyläosastoon joka on melko pieni.

Kävin katsomassa Haikon kartanon nettisivua, upea paikka maisemiltaan ja puitteiltaan. Kaikkea löytyy: hotellimajoitusta, sitten juuri näitä kokous- ja kongressipalveluja, kylpylä jne. Varmasti käymisen arvoinen paikka.