This is a free Purot.net wiki
  • View:

Lahti Travel

Lahti Travel Oy on Lahden ja sen lähiseudun matkailupalveluiden myynnistä, markkinoinnista ja matkailuneuvonnasta vastaava yhtiö. Se on perustettu vuonna 2003.

Lahti Travel tarjoaa matkailuneuvontaa ja tapahtumia Lahden seudulla vapaa-ajan matkailijoille ja liikematkailijoille. Lahden seudulle muuttava saa myös tietoa asumisesta Lahden seudulla, kuten asunnoista ja tonteista, työpaikoista ja kouluista ja kaikesta muusta mahdollisesta asumiseen ja elämiseen liittyvästä. Myös yritykset on huomioitu tarjoamalla tietoa yritysten toimintamahdollisuuksista alueella.

Lahti Travelin nettisivut www.lahdenseutu.net esittelevät matkailijalle oleellisen tiedon Lahdesta ja sen ympäristöstä. Sivuilta saa hyvää infoa matkailijalle tärkeistä asioista, muun muassa majoituksesta, ravintoloista ja ostospaikoista, kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksista sekä lapsiperheille sopivasta ajanvietosta. Lahden seudun tulevat tapahtumat löytyvät myös kätevästi samoilta sivuilta.

Liikematkailuun liittyen Lahti Travel tarjoaa kokous-ja kongressipalveluja, sekä oheisohjelmaa onnistuneen liiketapahtuman takaamiseksi.

Lahti Travel järjestää myös päiväretkiä eri teemoin – esimerkiksi suomalaiseen muotoiluun ja sen historiaan erikoistunutta ”Lahti muotoilun silmin”-päiväretkeä, sekä miehille suunnattua ”Miesten päivä”-retkeä.

Lahti Travel toimii internetissä yllämainitussa osoitteessa, ja sillä on myös toimisto Lahdessa osoitteessa Rautatienkatu 22. Lisätietoa saa esimerkiksi esitteestä, jonka voi tilata veloituksetta Lahti Travelin nettisivuilta. Samasta paikasta voi myös tilata uutiskirjeen haluamastaan aiheesta (asuminen, yritysympäristö, liikematkailu ja vapaa-ajan matkailu).

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username