This is a free Purot.net wiki
  • View:

Ohjelmapalvelut

Sisältöalue

Palvelujen tuotannossa ohjelmapalvelut ymmärretään laajasti tapahtumien, käyntikohteiden, nähtävyyksien ja aktiviteettien kokonaisuutena.

 

Vinkkilinkkejä:

Tapahtumat: http://www.finlandfestivals.fi

Nähtävyydet: http://www.tiekirkko.fi

Aktiviteetit: http://www.suomenlatu.fi

Käyntikohteet: http://www.luontoon.fi

Kuopion Seikkailukeskus Oy

 

 

Kuopion Seikkailukeskus on vuonna 2000 perustettu elämysyritys. Keskuksen tiloissa (joka sijaitsee osoitteessa Makasiininkatu 2, Kuopio) toimii myymälä, ohjelmapalvelutoimisto sekä kurssikeskus.

Seikkailukeskuksen ohjelmapalvelut liittyvät liikuntaan ja urheiluun. Se järjestää ja myy sekä yksityisasiakkaille että yrityksille muun muassa kiipeilyä, melontaa, sukellusta, paintballia, retkeilyä ja muita luonnossa tapahtuvia aktiviteetteja. Myös talvikaudella tarjolla on monia lajeja, kuten lumikenkäilyä, lumisotaa, alppicurlingia, jääkiipeilyä ja potkukelkkailua.

Kesäkuukausina 1.6.–31.8 matkailijoille, ja miksei paikallisillekin, järjestetään viikko-ohjelmaa, jossa tutustutaan Kuopion maisemiin eri urheilulajien harrastamisen muodossa. Vaihtoehtoina on esimerkiksi snorklausretki Valkeisenlammelle, jossa ensin snorklataan kirkkaassa lammessa Kuopion keskustan tuntumassa, sen jälkeen otetaan aurinkoa ja paistetaan makkaraa rantakalliolla.

Kuopion seikkailukeskus järjestää myös työpaikoille TYKY-tapahtumia, ja liikunta- ja elämystapahtumien järjestämisen lisäksi hoitaa myös ruokapuolen sekä saunomisen. Seikkailukeskus hoitaa tarpeen tullen myös polttarit ja syntymäpäivät, joiden lomassa voi kokeilla esimerkiksi köysilaskua Puijon hyppyrimäestä tai muita huimapäisiä temppuja. Yrityksen tiloissa järjestetään myös kursseja ja koulutuksia, kuten kiipeilykursseja ja ensiapukoulutuksia. Seikkailukeskus vuokraa myös lajeihinsa kuuluvaa välineistöä edulliseen vuorokausi/viikkohintaan.

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerosta 017 5808995 tai sähköpostitse info@seikkailukeskus.com.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Nähtävyydet ja käyntikohteet vinkkilinkit toistuvat toisensa. Hyvää on se puoli, että tieto on helposti löydettävä. Myös on hyvä asia, että kaikki ohjelmapalveluosat on eritelty.
t. oppilas