This is a free Purot.net wiki
  • View:

Olos Polar center- Lapland Hotells

Kokous- ja kongressipalvelut: Kokonaisratkaisut esim. työhyvinvointiin , kokouksiin ja tiimivalmennuksiin. Lapland Hotels 11 hotellin ketju tarjoaa Lapin parhaat kohteet Rovaniemeltä Kilpisjärvelle. Lapland Safaris ohjelmapalvelu joka on edelläkävijä ja Lapin luonnon ykkösasiantuntija.

Kohteet: Kokouskeidas Pohtimolamella, Rovaniemen lähellä. Enontekiön kirkonkylässä, Lapland hotel Hetta, Lapland hotel Luostotunturilla, Lapland hotel Olos, Saariselällä Lapland hotel Riekonlinna, Levin tunturikylässä Lapland hotel Sirkantähti, Rovaniemellä Lapland hotel Sky, Ylläksen Äkäslompolossa Lapland hotel Äkäshotelli.

Europcar suomen suurin autovuokraamo. Kaikki yhdellä soitolla p.016-3311255 tai www. laplandhotels.com

Ryhmille ja yrityksille, työhyvinvointiin, tiimivalmennuksiin, kokouksiin, aktiviteetteihin ja iltaohjelmiin tai palkkiomatkoihin.

Kokouspakettien vaihtoehdot: 1. Lapista , 2.Makuja maailmalta. 3. Hyvän olon kokous, 4.Lisäpalvelut kokouksen jälkeen.

Yritysten talviohjelmat: Moottorikelkkasafarit Kittilän lentokentältä Olokselle asti. Lisätietoja p.016-32311/ Lapland hotel  & safarit.

Etuja ja inspiraatioita: Lahjakortti Lapland hotelsin lomakohteessa, lomahuutokauppa, jossa voit huutaa lomasi edullisempaan hintaan. Lapissa on parhaat tarjoukset. Tee varaus internet sivuilta, josta voit varata loman tai myynti ja asiakaspalvelusta p. +358(0)163311252.

Sähköpostilla sales@laplandhotels.com

etunimi.sukunimi@laplandhotels.com

Ryhmämyynti, yritykset, Milla Ylinampa p. +358(0)163311252

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Olen ollut hotellissa Sirkantähti asiakkaana, korkeatasoiset ravintolat ja palvelut.