This is a free Purot.net wiki
  • View:

Suomen Leirintäalueyhdistys ry

Suomen Leirintäalueyhdistys ry

Suomen Leirintäalueyhdisty ry (SLY) on vuonna 1998 perustettu Suomen leirintäalueiden ja lomakylien markkinointi- ja edunvalvontaorganisaatio. Yhdistyksen jäsenalueiden markkinaosuus kaikista maamme leirintäalueyöpymisistä on 75 %.  SLY vastaa pohjoismaisen leirintäalueluokituksen toteuttamisesta Suomessa ja antaa neuvontaa leirintäaluepalvelujen kehittämisessä ja toteuttamisessa. SLY markkinoi jäsenistöään yhteistyössä MEK:in kanssa merkittävillä messuilla kotimaassa ja ulkomailla ja tekee myös markkinointiyhteistyötä pohjoismaisten sisarorganisaatioiden kanssa. Lisätieoa Suomen Leirintäalueyhdistys ry:stä ja sen jäsenistöstä saa Camping in Finland-esitteestä sekä camping.fi sivustolta.

 Jäsenistö

SLY:n jäsenalueita on noin 150 eri puolilla maata, joista eteläisin on Camping Silversand Hangossa ja pohjoisin Tenorinne Utsjoella. Jäsenalueilla on yhteensä noin 28 000 caravan- ja telttapaikkaa, 15 300 vuodepaikkaa ja noin 3 500 mökkiä.

Jäsenetuihin kuuluu:

■markkinointiyhteistyötä

■koulutusta

■asiantuntijapalvelua

■vaikutusmahdollisuuksia

■kontakteja muihin alan yrittäjiin

■yhteishankintasopimuksia

■leirintätarvikkeiden välitystä

■neuvontaa leirintäalueluokituksessa

Jäseneksi liittyminen

Suomen Leirintäalueyhdistyksen jäseneksi voi liittyä yleinen ja kaikille avoin leirintä- ja/tai lomakylätoimintaa harjoittava luonnollinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai rekisteröity säätiö.Jäseneksi pyrkivän tulee lähettää kirjallinen hakemus SLY:lle. SLY:n ylläpitämältä camping.fi sivustolta löytyy myös sähköinen jäsenhakulomake.

Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenmaksu määräytyy jäsenalueen yöpymisvuorokausien perusteella. Pienimmillään jäsenmaksu on 295 € vuodessa ja enimmillään 760 €. Jäsenmaksu maksetaan kahdessa osassa; osa 1 tammikuussa ja osa 2 kesäkuussa. Jäsenmaksu on vähennyskelpoinen.

Camping-lehti

 CAMPING in Finland- lehti esittelee vuosittain Suomen suosituimmat leirintäalueet ja lomakylät viidellä eri kielellä.

Leirintälomailu on monipuolisin tapa viettää lomaa kotimaassa. Majoitutpa matkailuvaunussa, matkailuautossa, teltassa tai mökissä on tähän lehteen koottu kaikki se tarpeellinen tieto, mitä lomallasi tarvitset. Lehdessä on tietoa myös leirintäalueiden tasoluokituksesta. Lehdestä löydät kartan leirintäalueista, kaikki yhteystiedot, GPS-sijainti (WGS84), aukioloajat, tärkeimmät hintatiedot ja leirintäalueiden mökkejä esittelevän osan. Saat tietoa myös Camping Key Europe- kortista ja sen eduista.

Voit tilata Camping in Finland -esitteen maksutta kotiisi Loma Suomen tilauspalvelusta. Tilauspalvelusta löydät myös muita kiinnostavia esitteitä lomamatkasi suunnitteluun. 

Säilytä Camping- lehti matkalla mukana niin tiedät mistä löytyvät kotimaan suosituimmat lomakohteet. Lehden saat mukaasi myös leirintäalueelta tai matkailutoimistosta.

Internet -sivusto

Camping.fi sivustolta löytyy tietoa SLY:stä ja sen tarjoamista eduista.

Sivustolta löytyy myös yleistä tietoa kaikkeen leirintään liittyvään sekä luettelo SLY:n jäsenalueista, siellä on myös linkit mm. pohjoismaiden ja Euroopan leirintäalueille.

Sivustolta voi tilata Camping Key Europe-kortin (Camping Key Europe -kortti korvaa Camping Card Scandinavia -kortin Suomessa ja muualla Euroopassa. CCS-kortin voimassaolo päättyi 31.12.2011). Kortti maksaa 16 euroa ja on voimassa kalenterivuoden. Kortilla saa huomattavia etuja mm. leirintämaksuista, mökkimajoituksista ja oheispalveluista. Camping Key Europe-korttiin sisältyy koko perheen tapaturmavakuutus Euroopassa.

 

Yhteystiedot:

Suomen Leirintäalueyhdistys

Tulppatie 14

00880 Helsinki

Puh. (09) 4774 0740

Fax. 5607 7222

info@camping.fi

www.camping.fi

 

 

1
Likers
Sinttu

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username