This is a free Purot.net wiki
  • View:

Tallink Silja Oy

Sisältöalue

Tallink Siljalla on 19 laivaa, joista konserni itse liikennöi 11 matkustaja-alusta ja 3 rahtialusta.

Matkustajille Tallink Silja tarjoaa reitit Helsingistä Tukholmaan ja Tallinnaan sekä Turusta Tukholmaan, Tallinnaan ja Riikaan. Helsingistä ja Turusta pääsee myös Ahvenanmaalle. Halutessasi voit myös varata hotellimatkan Tallink Siljan kautta muualle Viroon, sekä Latviaan, Liettuaan tai Tanskaan. Valita voit reittimatkan, risteilyn, automatkan, tai hotellimatkan.  Halutessasi löytyy myös erikoismatkoja esim. joulun ja uudenvuoden risteilyt, Silja Ski laskettelumatkat, tai kulttuurimatka oopperaan tai teatteriin Tallinnaan, elämyspaketti esim. shampanjaa ja kakkua hyttiin juhlapäivänäsi, hyvän ruoan ystäville Wine & Dine paketti tai lapsiperheille valmiiksi sauna- ja ruokailupaketti.

Ryhmä- ja kokousmatkalaisille Tallink Silja tarjoaa kokoustilat, majoituspalvelut, sekä ravintola- ja viihdepalvelut jokaiseen makuun. Ryhmä- ja kokousmatkalaisille on edulliset ryhmähinnat, sekä ryhmänkerääjälle omat edut, kun ryhmässä matkustaa vähintään 20 täysin maksavaa aikuista. Koko ryhmän matkajärjestelyt hoidat yhdellä puhelinsoitolla, puh. 010 804 123, avoinna ma-pe klo. 8:00-17:00.

Mikäli et matkusta ryhmän kanssa, saat varattua matkasi Tallink ja Silja Line myyntipalvelusta, puh. 0600 157 00, ma-pe 8:00-21:00, la 9:00-18:00 ja su 10:00-18:00. Poikkeuksena Silja Ski matkat, jotka voit varata ma-pe klo. 8:00-18:00 numerosta 0600 936 60.

Lisätietoja löydät tai omatoimisen matkan varauksen voit tehdä osoitteessa www.tallinksilja.com.  Mikäli mieluiten tahdot henkilökohtaista palvelua kasvotusten, palvelee sinua Tallink Siljan matkamyymälät Helsingissä, erottajankatu 19, 00130 H:ki, Tampereella, kuninkaankatu 30, 33200 T:re, sekä Turussa aurakatu 5, 20100 T:ku. Myymälät ovat avoinna ma-pe 9:30-17:00, sekä Helsingissä lisäksi ma 9:30-17:30. Tarvittaessa Tallink Siljan matkamyymälät löytyvät myös Maarianhaminasta, Tukholmasta, Tallinnasta, Tartosta sekä Lyypekistä.

Mikäli mielesi tekee merille useamminkin, on Tallink Siljalla Club One kanta-asiakasohjelma, joka palkitsee asiakkaita matkustamisesta. Club One asiakkaana keräät bonuspisteitä matkalippu- sekä laivaostoksista, sekä Tallink Siljan matkavarauksen yhteydessä varatuista yöpymisistä Tallink Hotels-hotelleissa. Liittyminen kanta-asiakasohjelmaan maksaa 10€.

Tasoja kanta-asiakkaille on kolme: bronze, silver ja gold. Mitä enemmän bonuspisteitä keräät, sitä korkeammalle tasolle siirryt ja saat enemmän etuja. Kerättyjä bonuspisteitä voit käyttää bonusmatkojen varaamiseen. Kanta-asiakaskortilla saat omia tarjouksia niin laivoilla myymälöissä ja ravintoloissa kuin Tallink Hotels- hotelleissa. Voit myös hyödyntämään yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja (esim. Tallinnassa Hera Salongid-kauneushoitolat ja Tallink-taksit) ja pääset käyttämään vain kanta-asiakkaille tarkoitettua verkkopalvelua, josta löytyy myös oma ajankohtainen pistetiliotteesi. Club One asiakkaita palvelee myös oma palvelunumero: 0600 152 68, ma-pe klo. 8:00-21:00, la 9:00-18:00 sekä su 10:00-18:00.

Visiona Tallink Siljalla on olla Euroopan markkinoiden edelläkävijä tarjoamalla erinomaisia vapaa-ajan- ja liikematkapalveluita, sekä kuljetuspalveluita merellä. Tallink Siljan missio on tarjota miellyttävä matkakokemus, joka ylittää asiakkaiden odotukset ja houkuttelee heidät tulemaan uudelleen.

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Kylläpä laivapalvelutkin ovat kasvaneet; Siljahan on nykyään kelluva hotelli kaikkine palveluineen. Mukavaa aalloilla matkustamista. Hellevi

Hyvä kuvaus Tallink Siljasta. Itse kuulun kanta-asiakasohjelmaan, ja se on osoittautunut erittäin hyväksi.