This is a free Purot.net wiki
  • View:

Finnair

Finnair on perustettu vuonna 1923. Se on arvostettu lentoyhtiö, ja valittu pohjoismaiden parhaaksi lentoyhtiöksi jo kolmatta kertaa peräkkäin. Finnair on myös saanut skytraxin neljän tähden luokituksen jo kolmena vuonna peräkkäin.

Finnair lentää nykyaikaisella, yhdellä Euroopan nuorimmista kalustoista. Turistiluokka on mukava ja tilava, bisnesluokka on hyvin laadukas, joten kaikenlaisten asiakkaiden tarpeet on otettu huomioon, sekä reitti-ja lomamatkailijoiden, että liikematkustajien.

Finnair on myös ekologisesti fiksu lentoyhtiö, nykyaikaisen kaluston vuoksi finnair tuottaa vähemmän päästöjä ja suorien reittien ansiosta polttoainetta kuluu vähemmän.

Finnairilla on myös paljon lentokohteita, jopa 800 kohdetta  150 maassa. Finnair lentää lyhyempää ja nopeampaa

reittiä Euroopan ja Aasian välillä, kaikilla Aasian lennoilla on monikielinen matkustamohenkilökunta, joka palvelee myös paikallisella kielellä. Mannerten välisillä lennoilla on käytössä huippuluokan viihdejärjestelmä.

Finnair on maailman johtavan  oneworld-allianssin jäsen, lentoaikataulut ovat joustavia ja yhteensopivia kaikkialla, ja asiakkaat voivat hyödyntää oneworld-etuja. Lentojen vaihdot Helsinki-Vantaan lentoasemalla käy nopeasti ja sujuvasti, kaikki Finnairin vaihdot tapahtuvat saman terminaalin sisällä.

Finnairin asiakkaana kannattaa liittyä ilmaiseksi Finnair plus-jäseneksi, Finnair plus korttia näyttämällä voit kerätä pisteitä aina lentäessäsi Finnairilla tai helsinki-vantaan lentoasemalla tehdessäsi ostoksia, myös Finnairin lukuisat yhteistyökumppaneiden kanssa asioidessasi voit ansaita pisteitä. Finnair plus pisteillä taas voit esim. ostaa lentoja, ostaa matkatavaroille lisäpainoa, tai ostaa Palkintoseteleitä Helsinki-Vantaan Finnairshoppiin. Finnair plus pisteiden etuja voi myös hyödyntää Finnairin monilla yhteistyökumppaneilla, joita ovat mm. express buss, hotelli klaus k, A-lehdet, Suomen kansallisooppera, Sol pesulapalvelut, SSP (lentoaseman ravintolat&kahvilat), travel tray (hotellien varaus canada-USA), sekä joitakin ravintoloita. Plus pisteillä voi myös tilata joitakin tuotteita, tarkempaa tietoa Finnairin sivuilta.Finnair plus-kortin voi myös hakea finnair plus diners club- kortiksi, jolloin voit aina kortilla maksaessasi ansaita finnair plus pisteitä.

Finnairin kautta voi kätevästi varata hotellihuoneita, vuokra-autoja ja tilata matkavakutuuksen. Ennen lentoa voi verkossa tehdä ostokset ja ne toimitetaan omalle istuin paikallesi meno-tai paluu lennolle valintasi mukaan, myös koneessa ehdit tilata ostoksesi paluulennolle. Istumapaikan voi varata etukäteen itselleen mieluisaksi lisämaksusta.

alle 2-vuotiaat sylilapset saavat matkustaa aikuisen sylissä lisävyöllä tai lentokoneen istuimeen kiinnitetyssä turvavälineessä. Liikuntarajoitteiset ja vammaiset on otettu erityisen hyvin huomioon Finnairilla ja heidän avuntarpeensa kartoitetaan vamman mukaan. Pienikokoisia, alle 8kg painavia lemmikkieläimiä (koirat,kissat,jyrsijät) voidaan rajoitetusti kuljettaa matkustamossa. Lähtöselvityksen voi tehdä perinteisesti lentoaseman lähtöselvityspisteissä tai automaateilla mutta sen voi tehdä 36 tuntia ennen myös internetissä tai matkapuhelimella. Finnair plus-jäsenet voivat tehdä lähtöselvityksen tekstiviestillä.

Finnairilla pääsääntöisesti suomalainen, mutta kielitaitoinen henkilökunta pyrkii huolehtimaan asiakkaistaan parhaimmalla mahdollisella tavalla ottamaan huomioon kaikkien asiakkaiden tarpeen  mahdollisuuksien mukaan.

lisätietoa ja Finnairin palveluja/lentoja voi ostaa internetistä

www.finnair.fi, puhelimitse (nro Finnairin www-sivuilla), Finnairin toimistosta, ja tietysti niiden matkatoimistojen kautta, jotka lentävät Finnairilla.

 

 

2
Likers
Krista, lentoon123

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username

Mielestäni Finnair on luotettava yhtiö, aina valitsen Finnair, kun varaan matkani. Hyvä, että tässä on linkki mistä löytää lisää Finnairista ja palveluista.

Kaikkien lentämistä rakastavien kehto, meidän sinivalkoinen Finnairimme! Tyylikäs luottoyhtiö, panostanut eniten Euroopassa ekologiseenkin puoleen.
Hellevi

Finnair on luotettava suomalainen yhtiö, jota suosin aina kuin voin. Keräämällä pisteitä lennoista saan alennuksia seuraavista matkoista/tuotteista. Plussaa myös useista lentokohteista.

Lähtöselvityksen tekeminen netissä on aina plussaa (jokseenkin jo suurin osa lentoyhtiöistä onneksi suosii tätä tapaa jonojen ja lennon myöhästymisen välttämiseksi). Hyvämaineinen yhtiö kylläkin, etenkin historiassa ei muistaakseni ole ainakaan suurempi lento-onnettomuuksia. Turistiluokka on mielestäni kylläkin kaikkea muuta kuin tilava.

Finnair on kieltämättä edistyksellinen ja hyvämaineinen lentoyhtiö, varmasti parhaimpia maailmassa. Finnair on nykyaikainen, raikas ja luotettava.
Itse myönnän kuitenkin, että suosin halpalentoyhtiöitä, enkä ole lentänyt Finnairilla vuosiin, pääosin sen korkeiden hintojen vuoksi, verrattuna halpalentoyhtiöihin.

Oli ilo lukea, että Finnair on ekologinen. Finnairin esittelyn perusteella tuli todella muutenkin sellainen olo, että täytyy ja haluan jatkossa käyttää enemmän Finnairin palveluja. Matkustajat ja luonto otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman hyvin. Hyvä oli myös, että oli linkki mistä löytää lisää infoa tarpeen mukaan.

Finnair on minulle tuttu yhtiö ja minulla on jäänyt hyvä maku heidän toiminnastaan. Pidän siitä miten he ovat tehneet lentämisestä helppoa ja käytännöllistä matkustajilleen. Erityisesti mielenkiintoni herätti Finnair plus- jäsenyys. En ole vielä itse jäsen, mutta tämän esittelyn perusteella aion sitä kyllä harkita uudelleen.